4.8.2020. 10:10
0
U Neumu se odigrala drama: Dvije osobe izgubile kontrolu na pedalini, spašavali ih Lučka kapetanija i Granična policija
U Neumu se sinoć događala prava drama kada su dvije osobe na pedalini zbog jakog vjetra potpuno izgubile kontrolu nad plovilom.

Praktično, pedalina je nekontrolirano plutala morem te su u 21 sat alarmirani Lučka kapetanija Neum i Granična policija BiH, koji su svojim plovilima započeli akciju spašavanja. 

Kako nam je potvrđeno iz Lučke kapetanije Neum, unesrećeni su neozlijeđeni pronađeni u 22 sata skoro kilometar od obale, na polovini zaljeva, nakon čega je akcija uspješno okončana.

Iz Lučke kapetanije su upozorili na to da se i ove sezone plovila, poput pedalina i skutera iznajmljuju na crno, bez potrebnih odobrenja, kao što je to bio slučaj od sinoć te da potencijalni incidenti vrebaju svakog dana. Također, rečeno je da je ove godine izostao inspekcijski nadzor, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.