1.10.2020. 10:18
0
Mještanin otkriva detalje brutalnog sukoba migranata: Urlici, plač, vika a onda pucnjava
U Bihaću je sinoć došlo do masovnog obračuna migranata, u kojem su smrtno stradale dvije osobe, potvrdio je portparol Uprave policije MUP-a USK-a Ale Šiljdedić.

Mještanin je opisao kako je izgledao sinoćnji obračun.

- Čuli su se urlici, plač, vika a na kraju toga začuli su se pucnji. Izbrojao sam 7 pucnjeva, a nakon toga smo zvali policiju. Bojimo se za našu sigurnost, iz dana u dan je sve gora situacija. Sinoć je eslakiralo, zabrinuti smo za svoje porodice, niko ne rješava ovu situaciju, kazao je zabrinuti mještanin za USK.info.

Po dolasku na lokaciju, policijacima je prišlo oko 80 migranata, koji su nosili povrijeđene.

Radi se o Pakistancima, koje su napali Afganistanci. Povrede su nanesene hladnim oružjem, nožem ili sličnim oštrim predmetom.

Tužilac je događaj okarakterisao kao krivično djelo Ubistvo. Istraga je u toku, utvrđuju se identiteti, uviđaj još traje.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.