23.11.2020. 18:15
5
Slučaj sa Ilidže: A.Č. upao u toalet i pokušao silovati suprugu od prijatelja
FOTO: Ilustracija
Proteklog vikenda se na području Općine Ilidža dogodio pokušaj silovanja.

Kako je za Dnevni Avaz otkrio izvor blizak istrazi, zbog pokušaja napastvovanja uhapšen je A.Č. (37) iz Hadžića koji je nakon ispitivanja u policijskim prostorijama predat u nadležnost postupajućeg tužioca.

Kako saznaje Avaz, on je iskoristio odsustvo nevjenčanog supruga žrtve, te kada je ona ušla u toalet ušao je unutra za njom, te se krenuo skidati govoreći joj da želi s njom imati seksualne odnose.

Nakon toga, prestravljena žena je počela vrištati, te se opirati. Uspjela je nasilnika poprskati sprejom koji joj se našao pri ruci i tako ga je onesposobila. Ubrzo se i njen nevjenčani suprug vratio kući te je pozvao policiju koja ga je uhapsila, prenosi Avaz.

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.