3.12.2020. 16:16
0
Otac i sin pokušali iznuditi novac od privatnika na ime navodnog duga
U Bosanskom Petrovcu jučer je 63-godišnji privatnik prijavio da mu je 61- godišnjak pokušao iznuditi novac na ime navodnog novčanog duga, potvrdio je Ale Šiljdedić, portparol MUP-a Unsko-sankog kantona.

Prema navodima iz prijave 61-godišnjak je sa sinom jučer oko jedan sat došao aotomobilom u krug firme 63- godišnjaka i tražio mu da vrati novac koji mu je , kako je rakao, nekad ranije dao.

Došlo je do svađe između dvojice privatnika, nakon čega je iz automobila izašao mladić Iifizički nasrnuo na privatnika. Udario ga je po grudima, usljed čega je muškarac pao.

Napadnuti privatnik odveden je u Dom zdravlja u Bosnakom Petrovcu gdje je potvrđeno da je zadobio lakše povrede.

Negirajući da išta duguje , 63- godišnjak je napad prijavio policiji. O svemu je obaviješten i Tužilac koji je utvrdio da je riječ o pokušaju iznude, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.