1.1.2021. 15:05
1
Jasmin Hatić priveden u Tužilaštvo KS: Negirao da je pucao u Inajetovića na Ferhadiji
Jasmin Hatić, osumnjičen za pucnjavu u Ferhadiji, priveden je u Tužilaštvo Kantona Sarajevo, prenosi Avaz.

Sarajevski advokat Rijad Kapo koji zastupa Hatića, potvrdio je za "Avaz" da je osumnjičeni danas saslušan u policiji. 

- Saslušan je u prostorijama Policijske uprave Stari grad u prisustvu branioca zbog krivičnih djela za koja se sumnjiči, te je u cijelosti negirao njihovo izvršenje. Čeka se dalja odluka tužioca i to je sve što mogu izjaviti u ovom trenutku- kazao je advokat Kapo.

Jasmin Hatić se tereti za krivična djela izazivanje opće opasnosti i nanošenje lake tjelesne povrede.  Sarajevski specijalci jučer su oko 16 sati Jasmina Hatića na području Općine Novi Grad.

On se sumnjiči za pucanjavu u kojoj je ranjen Almer Inajetović s kojim je odranije bio u sukobu.

U pucnjavi je ranjen i fudbaler Mirza Bašić koji je snimao reklamu i njegova kolegica. Ova pucnjava izazvala je veliko uzmemirenje javnosti jer su pucnjavi prisustvovali i građani među kojima je bilo i male djece, prenosi Avaz.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.