14.1.2021. 13:05
0
Skijaša na Kozari pregazio ratrak
Aleksandar K. (27) iz Banja Luke teško je povrijeđen na skijalištu na Kozari kada je nesrećnim slučajem pao pod zadnje valjke ratraka, mašine koja se koristi za održavanje skijaške staze.
Aleksandar je u utorak bio na noćnom skijanju sa dvojicom prijatelja, a nesreća se dogodila oko 22 sata kada ski lift i staza prestali sa radom.

Mladić je zadobio teške i po život opasne povrede i hospitalizovan je u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjoj Luci.

U PU Prijedor navode da je nesreća prijavljena u sredu oko 10.30 časova.

- Utvrđeno je da se A.K. popeo na ratrak, kako bi se prevezao do vrha staze. Potom je pao i usljed kretanja mašine je teško povređen - rekla je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

(Mirza Malović)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.