17.2.2021. 8:10
0
Detalji stravične nesreće na Vratniku: Mladić pokušao iskočiti iz vozila, ono ga priklještilo uz zid
FOTO: avaz
U tom trenutku vozilo se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, samo pokrenulo u,, izuzetno brdovitoj ulici Bakije sokak, u starom dijelu Sarajeva.

Sve se odigralo u nekoliko sekundi. Vozilo se samo pokrenulo iz ulaza u garažu. Prvo je udarilo u zid pored kuće, a potom se nekontrolisano nastavilo kretati niz sokak. On se vjerovatno prepao te je pokušao iskočiti iz gepeka, ali nije stigao i vozilo ga je priklještilo uz zid. Udario je i glavom, što je vjerovatno bilo kobno – priča  jedan potreseni svjedok tragedije, prenosi avaz.

O težini povreda svjedoči i lokva krvi koja se slila niz ulicu.

Alarmirali Hitnu pomoć

Odmah su alarmirani ljekari Hitne pomoći, ali nesretnom muškarcu nije bilo pomoći te su samo mogli konstatirati smrt.

Nezvanično saznajemo da se radi o 32-godišnjaku.

Na lice mjesta izašli su i policajci, a vozilo je, prema naredbi dežurnog tužioca, prevezeno na službeni parking radi neophodnih vještačenja. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.