24.2.2021. 21:29
0
U Novom Sarajevu razbojništvo u Konzumu, na Ilidži izvršeno razbojništvo u apoteci Al Hana
Dana 23.02.2021.godine u 19,00 sati, obaviještena je Treća PU da je u ulici Džemala Bijedića, općina Novo Sarajevo, od strane NN lica, izvršeno krivično djelo razbojništva nad uposlenikom u prodavnici “Konzum”.

Tom prilikom NN maskirano lice je uz prijetnju pištoljem otuđilo određenu sumu novca, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu. O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca.

Dana 23.02.2021.godine u 18,50 sati, obaviještena je Peta PU da je u ulici Bosanskih gazija, općina Ilidža, od strane NN lica, izvršeno krivično djelo razbojništva nad uposlenicama u apoteci “AL-HANA”. 

Tom prilikom NN maskirano lice je uz prijetnju pištoljem otuđilo određenu sumu novca, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku počinioca.

(MUP KS)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.