28.2.2021. 19:35
0
Pet godina kako su monstrumi Avdija i Muriz brutalno ubili djevojku Arnelu Đogić
Jučer se napunilo pet godina od svirepog ubistva djevojke Arnele Đogić. Ovaj stravični zločin koji se dogodio u Olovu, šokirao je cijelu državu, ali i region.

Na Facebook stranici „Pravda za Arnelu Đogić“ jučer je njen brat Edin Đogić objavio emotivnu poruku, uz nekoliko fotografija.

- Draga Seko, peta godina kako nisi sa nama. Svaka pomisao na tebe iz oka suza sama krene. Teško je. Nisam tu zbog lajkova i slave, samo nastojim da te ne zaborave. U srcu si mom, tu ćes i ostati, tu ti niko ne može ništa nažao učiniti. Molim Dragog Allaha da ti podari sve dženetske ljepote – napisao je Edin.

Podsjećamo, Avdiji Selimoviću i Murizu Brkiću, monstrumima koji su tada 24-godišnju Arnelu na nezabilježeno svirep i brutalan način usmrtili, a zatim njeno tijelo bacili niz 70 metara duboku liticu, izrečena je presuda od po 40 godina zatvora.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.