7.3.2021. 21:25
0
Pokušao silovati 14-godišnju djevojčicu, policija ga ekspresno uhapsila
FOTO: Ilustracija
Lice koje se sumnjiči za izvršenje ovog krivičnog djela je uhapšeno od strane službenika Uprave policije danas na području Žepča.
Stravičan slučaj dogodio se danas u Begovom Hanu kod Žepča, kada je još nepoznati muškarac pokušao silovati 14-godišnju djevojčicu, piše “Avaz”.

Aldina Alić, glasnogovornica MUP-a ZDK, potvrdila je da policija postupa po prijavi, a u predmetu dokazivanja i dokumentiranja krivičnog djela bludne radnje.

- Lice koje se sumnjiči za izvršenje ovog krivičnog djela je uhapšeno od strane službenika Uprave policije danas na području Žepča. Nad njim se provodi kriminalistička obrada, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac Tužilaštva ZDK - kazala je Alić za Avaz, koji dalje piše kako je riječ o izvjesnom Saši iz Srbije. 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.