11.3.2021. 16:10
3
Detalji potjere u centru Sarajeva: Uhapšen Emir Porobić, sumnjiči se za provalu u stan u ulici Kemal Begova
FOTO: Dnevni Avaz
Sarajevski policajci sinoć su oko 22 sati u potjeri centrom Sarajeva uspjeli uhapsiti Emira Porobića, koji je odranije poznat policiji, saznaje danas i prenosi Avaz.

Naime, policiju su građani obavijestili da se nepoznati muškarac s kapuljačom na glavi provaljuje u stan u ulici Kemal Begova na broju 1.

Na poziv šefa smjene javila se patrola koja je krenula na lice mjesta. Ubrzo je stiglo i pojačanje pa su zgradu opkolili.

Uslijedila je utrka kroz ulice Alipašina, Kemal Begova, Jezero, Danijela Ozme i Koševo gdje su ga sustigli i savladali oboriši ga na asfalt.

Kako je za Avaz otkrio izvor blizak istrazi, radi se o osumnjičenom koji je u posljednje vrijeme opljačkao desetak stanova. Isti izvor je kazao da je osumnjičeni mjesecima navodno zasretao stanare naselja te je od njih tražio novac. 

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.