17.3.2021. 15:26
0
Uhapšen maloljetnik koji je vozilom udario policajca
Malodobno lice je u ulici Adema Buće, prilikom policijske intervencije, putničkim motornim vozilom marke ‘Opel Vektra’, udarilo u policijskog službenika.
U Sarajevu je uhapšen maloljetnik koji je 16. marta upravljajući motornim vozilom udario policijskog službenika, oštetio policijsko vozilo i pobjegao sa mjesta događaja, prenosi N1.

Maloljetnik rođen 2003. godine je uhapšen u ulici Bulevar Meše Selimovića, općina Novi Grad u 22:40 sati. Maloljetnik se tereti za krivična djela Napad na službenu osobu i Oštećenje tuđe stvari.

“Malodobno lice je pomenutog dana u 18:45 sati u ulici Adema Buće, općina Novi grad Sarajevo, prilikom policijske intervencije, putničkim motornim vozilom marke ‘Opel Vektra’, udarilo u policijskog službenika, nanijevši mu povrede i oštetilo službeno vozilo vlasništvo Uprave policije, a zatim se udaljilo sa mjesta događaja”, stoji u izvještaju policije.

Policajcu su pripadnici Hitne pomoći ukazali ljekarsku pomoć, a u KCUS-u su mu konstatovane lakše tjelesne povrede.

“Lice lišeno slobode je predato u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Protiv malodobnog lica će biti preduzete zakonom predviđene mjere i radnje”, navodi se u izvještaju MUP-a KS. 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.