24.3.2021. 12:29
0
Siniša Šakić optužen za likvidaciju Slaviše Ćuluma: Ubice na motociklu ispalile najmanje 22 hica
Sudija za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banjaluci potvrdio je optužnicu Republičkog javnog tužilaštva protiv Siniše Šakića zbog krivičnog djela teškog ubistva lica čiji su inicijali S.Ć, izjavila je sekretar Republičkog javnog tužilaštva Dragica Tojagić, prenosi Avaz.

Optužnica tereti Šakića da je zajedno i po prethodnom dogovoru sa N.N. osobom prije 15. maja prošle godine nabavio motocikl i iskoristio ga za izviđanje lica mjesta na kojem su oštećenog planirali da liše života, kao i automatsko vatreno oružje i municiju kojim će izvršiti djelo.

Ove osobe su podesnim alatom i preduzetim radnjama prilagodila dvije lokacije na licu mjesta, u Dragočaju, u pošumljenom pojasu pored lokalnog puta koji su koristili za svoje skrivanje i skrivanje motocikla, te za osmatranje i izvršenje krivičnog djela.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.