31.3.2021. 9:56
0
Nastavljena potraga za mladićem koji je automobilom sletio u Drinu
U ranim jutarnjim satima nastavljena je pretraga terena, korita rijeke Drine u Amajlijama i obalnog pojasa, u potrazi za mladićem koji je u utorak navečer automobilom “Golf 5” sletio u korito rijeke Drine u Amajlijama kod Bijeljine. To je potvrdila portparolka Policijske uprave Bijeljina Aleksandra Marić, istakavši da još uvijek nije poznat identitet muškarca koji je nestao u talasima Drine.

U pretragu terena uključeni su policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, pripadnici bijeljinske Civilne zaštite, sa roniocima, i pripadnici Granične policije BiH - izjavila je Aleksandra Marić.

Drago Ristić, šef Odsjeka Civilne zaštite u Bijeljini izjavio je da su na terenu pripadnici Gradske i Civilne zaštite RS sa roniocima i čamcima, te da su uključeni i patrolni čamci Granične policije BiH u potrazi za mladićem koji je sinoć nestao u talasima Drine, nakon što je automobilom sletio u korito Drine u prvim večernjim satima.

Prema izjavama očevidaca, vozač “Golfa” je u jednom trenutku uspio da se izvuče iz automobila kroz šiber na krovu, da bi nakon toga automobil počeo da tone, a mladić je upućivao pozive za pomoć, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.