6.4.2021. 11:18
0
Dvije naoružane osobe opljačkale poslovnicu 'BH Pošte' na Ilidži
Maskirane NN osobe su uz prijetnju pištoljem i nožem, otuđile određenu sumu novca, nanijevši uposleniku povrede upotrebom fizičke snage i oštrim predmetom.
Dvije, zasada, nepoznate osobe opljačkale su poslovnicu JP "BH Pošta" na Ilidži, nanijevši pritom povrede uposleniku te poslovnice. 

Naime, Četvrta policijska uprava (PU) je u ponedjeljak u 15.50 sati obaviještena da su u ulici Hifzi Bjelevca, općina Ilidža, dvije NN osobe izvršile krivično djelo razbojništva nad uposlenikom u poslovnici JP “BH Pošta”.

Maskirane NN osobe su uz prijetnju pištoljem i nožem, otuđile određenu sumu novca, nanijevši uposleniku povrede upotrebom fizičke snage i oštrim predmetom, a zatim se udaljile u nepoznatom pravcu, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUPKS). 

Kako se u saopćenju navodi, povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana od ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom u UKC-u u Sarajevu. 

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. 

Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a KS koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju spomenutog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca, navodi se u saopćenju.

(FENA)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.