16.4.2021. 15:40
0
Organizatorica serijala "Kuća od srca" poginula u saobraćajnoj nesreći
Organizatorica serijala „Kuća od srca“ Jasmina M. (47) koja je, zajedno sa vozačem, povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se desila danas oko 11 sat u selu Lađevci, nadomak Kraljeva, uprkos naporima ljekara da joj spase život preminula je, dok se vozač i dalje nalazi u životnoj opasnosti, potvrđeno je za "Kurir" u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu.

Njihovo vozilo sudarilo se sa kamionom na magistralnom putu Kraljevo - Preljina, pokušavajući da se sa sporednog puta uključe na glavni.

Kako se sumnja, udes se dogodio kada je kamion „skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naletio na kamionet „fijat“ beogradske registracije u kojem se nalazio dio ekipe poznatog televizijskog serijala „Kuća od srca“, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza.

Od siline udarca kamionet je bukvalno odletio u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.Ekipa se vraćala sa snimanja u selu Lađevci, u projektu u kojem siromašnoj porodici renoviraju kuću.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.