24.4.2021. 16:10
0
U Savi kod Orašja pronađeno tijelo muške osobe
Tokom akcije pronalaska bili su otežani uslovi za rad, slaba vidljivost i jaka struja, te su na terenu bili i pripadnici policijske uprave Orašje.
Specijalizirana jedinica za spašavanje pod vodom Federalne uprave civilne zaštite od devet članova sa čamcem danas je u Savi u Kopaonicama kod Orašja pronašla tijelo muške osobe čiji je nestanak prijavljen jučer policijskoj upravi Orašje, prenio je N1.

Identitet pronađene osobe potvrdila je porodica.

Tokom akcije pronalaska bili su otežani uslovi za rad, slaba vidljivost i jaka struja, te su na terenu bili i pripadnici policijske uprave Orašje.

Tužiteljica kantonalnog tužiteljstva Posavske županije naložila je obdukciju utopljenika u županijskoj bolnici Orašje.

Inače, prijava o nestanku zaprimljena je jučer u 11 sati kada je rečeno da se navedena muška osoba uputila na pecanje na rijeci Savi i nije se vratila kući, saopćeno je iz Federalne uprave civilne zaštite.

(Mirza Kadić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.