20.6.2021. 13:21
0
Još nije uhapšen momak koji je ubio migranta u Vogošći: Sumnja se da se radi o Ahmedu Tariku Abdurahmanu
Sarajevska policija još traga za muškarcem koji se sumnjiči da je počinio ubistvo na području Vogošće.

Sumnja se kako je počinilac ubistva osoba koja se koristi imenom Ahmed Tarik Nabil Abdurahman. Muškarac koji se sumnjiči za ubistvo najvjerovatnije je iz Egipta.

U ulici Muje Šejte, u Vogošći nožem je usmrćen migrant H. K., rođen u Maroku ili Libiji. On je uboden u grudni koš i podlegao je povredama u bolnici.

Mole se građani da, ukoliko posjeduju informacije o kretanju tražene osobe, o tome obavijeste Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo na brojeve telefona: 122, 033/206-666, 033/207-777, odnosno najbližu policijsku stanicu - poručuju iz MUP-a Kantona Sarajevo.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.