2.8.2021. 17:29
0
Čule se psovke i galama: Mladić tukao djevojku u Fordu, kada je došla policija ona odbila da ga prijavi za nasilje
Zenički policajci reagirali si prije sat po prijavi građana koji su svjedočili kako mladić u automobilu Ford tuče djevojku, prenosi Avaz.

Učesnici u saobraćaju pozvali su policiju te su kazali da mlađa muška osoba fizički napada djevojku te da iz vozila dopiru galama i psovke.

Kako nezvanično saznaje Avaz, mladić je u naletu bijesa šakama slomio šoferšajbnu na Fordu.

Policijska patrola je veoma brzo pronašla vozilo te su vozač i djevojka legitimirani. Prema nezvaničnim informacijama djevojka je odbila da prijavi mladića za nasilje, tvrdeći da se u automobilu nije dogodilo ništa nezakonito. 

Policajcima nije ostalo ništa drugo već da samo zabilježe da su vozilo i osobe koje su bile unutra kontrolirane.

MUP ZDK
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.