7.8.2021. 9:15
0
Stravičan sudar na obilaznici: Poginule majka i kćerka, vatrogasci izvlačili stradale
Dvije osobe poginule su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila kod Bijeljine. Do udesa je, kako javljaju mediji, došlo na obilaznici kod Bijeljine, a stradale su majka i kćerka, Nada Kešelj (1950) i Danica Kešelj (1970).

Nesreća u kojoj su se, kako javlja BN TV, sudarila dva automobila dogodila se oko 22 sata u krugu kružnog toka na raskrsnici za Brčko. Prema istom izvoru, preminulla Danica Kešelj je bila časna sestra.

Nakon sudara na teren su izašli i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina kako bi izvukli stradale iz automobila.

Jedna osoba je, prema pisanju lokalnih portala, stradala na mjestu, a druga je preminula u sanitetu na putu do Urgentnog bloka.

Uviđaj je izvršila policija, a više detalja biće poznato naknadno, nakon istrage. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.