7.9.2021. 12:13
0
Sunita Hindić otvoreno o šišanju u zatvoru, elitnoj prostituciji i druženju sa kriminalcima: Stavio mi je pištolj u ruke, kako je opalio, ne sjećam se
S namjerom ništa nisam uradila i žao mi je zbog ovog ubistva, koje je bilo iz nehata. Teretili su me da je sa umišljajem, međutim dokazali smo da je bio nehat. Čovjek je preminuo i žao mi je zbog toga, započela je svoju ispovijest 23-godišnja Sunita Hindić o kojoj se u proteklom periodu dosta pisalo i koja se zajedno sa još 49 osuđenica nalazi u Kazneno-popravnom zavodu Tuzla. Sunita kaže da je prije dospijevanja iza rešetaka imala normalan život, te da ima završenu srednju ekonomsku školu. Ni ona, a ni njena porodica nisu imale problem sa zakonom.

ELITNA PROSTITUCIJA

- Moja majka je preminula kad su protiv mene podigli optužnicu. I mene je to potreslo te sam se u pritvoru ošišala na ćelavo. Proživjela sam ogromne traume. Još se pokušavam oporaviti i mislim da ću cijeli život imati ožiljke od svega ovoga. U posljednje vrijeme me najviše iznerviraju loši napisi o meni, jer mi nije svejedno kad pročitam to da pokazujem gole grudi stražarima zato što to nema veze sa zdravom pameću. Doživjela sam nervni slom, a moja majka je preminula nekoliko dana prije toga i nije mi bilo prijatno da to čitam, ni ja, ni moja porodica. Pa je bilo i nekih naslova da sam se povezivala sa elitnom prostitucijom, što također nije tačno. Moj najveći problem je bio što sam upala u loše društvo i družila se s kriminalcima, to mi tada nije smetalo, jer sam bila u vezi s Ninom (Ivankovićem, za čije je ubistvo osuđena na tri i po godine, op. a). Kobne noći on mi je pištolj stavio u ruke. Kako je opalio, ne sjećam se. Znam da smo se gurkali. Pucanj se nije čuo... Raskopčala sam ga i vidjela da krvari, priča  Sunita, jedna od stanovnica tuzlanskog zatvora i dodaje da se kaje što je uopšte došla u takvo društvo i okruženje, prenosi Oslobođenje.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.