9.9.2021. 19:18
1
Potvrđena optužnica u Sarajevu: Gazvan je djevojku na Igmanu skinuo golu i natjerao je da šmrče spid
Općinski sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva KS u predmetu protiv Ganomeha Gazvana (Ghanomeh), koji je u decembru prošle godine na Igmanu brutalno zlostavljao bivšu partnericu iz ljubomore, skinuvši je golu na surovoj zimi, prenosi Avaz.

Kako portal "Avaza" saznaje, Gazvan je optužen za protivpravno lišenje slobode, nanošenje povreda i nasilničko ponašanje. 

Gazvana su u junu ove godine uhapsili pripadnici Granične policije BiH na prijelazu Zvornik, a po potjernici MUP-a Kantona Sarajevo.

Ovaj mučni slučaj izazvao je zgražanje javnosti jer je nesretna žena oteta nakon što joj je Gazvan u mobitelu našao poziv od prijateljice s kojom joj je zabranio da se druži. Na surovoj hladnoći ju je pretukao i natjerao da se skine gola, a sve je snimao mobitelom. Poljevao ju je sokom i ponižavao.

Na kraju ju je natjerao da šmrče drogu spid, što je i on činio. Poslije toga bio je u bjekstvu te se medijima javljao tvrdeći da je nepravedno optužen, prenosi Avaz.

Zlostavljač Gazvan je 2017. godine osuđen na četiri godine i dva mjeseca zatvora zbog protivpravnog lišenja djevojke. Poput slučaja na Igmanu, Gazvan je oteo djevojku, pretukao i ošišao.

Također, ima presudu iz 2014. godine kada je uslovno kažnjen na tri mjeseca zatvora.  

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.