21.12.2021. 9:53
0
U maju osuđen zbog silovanja i nezakonitog lišenja slobode svoje djevojke: Ponovo će se suditi Denisu Sadikoviću
Vrhovni sud FBiH ukinuo je presudu Kantonalnog suda Sarajevo kojom je Denis Sadiković bio osuđen na tri i po godine zatvora za silovanje i protupravno lišenje slobode svoje djevojke M. Š. potvrdio je advokat Senad Kreho koji zastupa Sadikovića.

Predmet je vraćen na ponovno suđenje. Kreho kaže Sud je naložio da se sasluša oštećena što je sudija ranije odbila. Također je utvrđeno da je liječnički nalaz urađen bez naloga Suda. 

Sadiković je u maju ove godine presudom Kantonalnog suda u Sarajevu osuđen na tri godine i šest mjeseci zatvora zbog silovanja i protupravnog lišenja slobode svoje djevojke, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.