26.12.2021. 20:52
0
Sestre tragično stradale u požaru: Asja brinula o nepokretnoj Saidi
Sestre, Asja Dugandžić (55) i Saida Balić (53), koje su tragično stradale od posljedica požara koji je jučer, šest minuta nakon ponoći, izbio u kući u kojoj su živjele u ulici Bariše Smoljana u Mostaru sutra će biti sahranjene na Gradskom groblju Sutina, kako je to objavljeno u njihovim osmrtnicama.

Mostarski vatrogasci su sinoć, podsjetimo, objavili fotografije načinjene nakon gašenja požara na kojima je vidljivo da je unutrašnjost kuće u potpunosti izgorjela.

Tačan uzrok požara bit će poznat nakon rezultata svih neophodnih vještačenja, a za sada, prema informacijama koje smo dobili iz Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, a kako smo jučer i objavili, nema elemenata krivičnog djela.

Također, prema preliminarnim rezultatima, sestre su stradale usljed gušenja dimom, a nakon vanjskog pregleda, koji je jučer u poslijepodnevnim satima obavljen, na tijelima nema tragova nasilja.

Potvrđeno je i da je Dugandžić bila živa do dolaska ekipe Hitne pomoći te da je, nažalost, bezuspješno reanimirana.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.