12.2.2022. 9:48
0
Zaplijenjeni marihuana i kokain: Uhapšene tri osobe, nađena i medicinska droga
Prijedorska policija uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su izvršile krivično djelo neovlaštena proizvodnja i prometa droga.

Kako je saopćeno iz PU Prijedor, pronađena je i oduzeta zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na marihuanu ukupne bruto mase preko 330 grama, te bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na kokain ukupne bruto mase 2,95 grama. U istoj akciji u kojoj su uhapšeni A.N., S.R. i A.B, svi iz Prijedora, policija je oduzela digitalnu vagu, gasni pištolj, kao i određena količina medicinske droge. 

Nad osumnjičenim je izvršena kriminalistička obrada, a nakon kompletiranja predmeta protiv istih će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.