5.4.2022. 12:53
0
Sve obavijeno velom tajne: Hapsi li policija u Banjaluci zbog nerazjašnjenih ubistava?
FOTO: N1
Od jutra je povećano prisustvo policije u gradskom jezgru u Banjaluci.
Prema nezvaničnim informacijama portala N1 pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice su angažovani, a pojedini mediji navode da su izvršena i hapšenja osumnjičenih za ranija teška krivična djela.


Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske za sada bez potvrde akcije, bez dodatnih objašnjenja.


Podsjećamo, od jula prošle godine MUP RS proveo je nekoliko akcija usmjerenih na razbijanje organizovanog lanca trgovine narkoticima.


Pod lupom su se našli kriminalci koji su djelovali i u zemlji, ali i regionu, a povezivani su sa crnogorskim kavačkim i škaljarskim klanovima.


U akcijama su hapšeni i pojedini inspektori.


Inače, i dalje su nerazjašnjenja neka od ubistava sa potpisom mafije, poput ubistva Damira Ostojića Šijana, ili pak Slaviše Ćuluma, te Nebojše Čubrilovića…
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.