12.4.2022. 12:57
0
Tuča u Sarajevu: Bivša snaha pretukla zaovu, troje uhapšenih
FOTO: FENA
Policijski službenici policijske uprave Novi Grad Sarajevo juče su zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu M.O. iz Sarajeva uhapsili tri osobe.

Rijječ je o M.K. rođena 1976. godine, maloljetnoj osobi rođenoj 2005. godine i E.H. rođen 1999.godine, svi iz Sarajeva, navodi se na stranici MUP KS, piše N1.

Zaovu su udarali i ostali članovi porodice, zbog čega je morala reagovati i policija i rastavljati žene.

Kako je potvrđeno, sve se dešavalo u Rajlovcu, ali za sada nisu poznati motivi svađe koja je rezultirala hapšenjem i intervencijom ljekara.

O svemu je upoznato i Tužilaštvo Kantona Sarajevo, a uhapšene osobe predata su prostorije za zadržavanje uhapšenih osoba MUP Kantona Sarajevo.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.