17.4.2022. 16:11
0
"Sviđa li ti se moj": Evo kakve je poruke vodnik zatvora Eldin Brajlović slao djevojci zatvorenika Bajre Burekovića
Nakon što su pripadnici Federalne uprave policije uz asistenciju Specijalne jedinice ove policijske agencije uhapsili na jednoj benzinskoj pumpi na Stupu u Sarajevu vodnika KPZ Ustikolina Eldina Brajlovića, portal "Avaza" otkriva šokantne detalje.

Vodnik Brajlović je uhapšen zbog sumnje da je reketirao zatvorenika Bajru Burekovića koji je služio kaznu u Ustikolini. 

Brajlović je ucjenjivao Burekovića uglavnom preko njegove djevojke kojoj je slao poruke eksplicitnog sadržaja.

Pored novca za koji ga terete istražni organi, tražio je i susret s djevojkom zatvorenika Burekovića, te je pozivao na seksualne odnose.



- A ne znam je li ti se sviđa moj ma**. Jer mi ništa nisi odgovorila nikad. J*** te dan, koliko se ložim na tebe. Odmah mi se počne d**** - piše Brajlović.

Nakon što je naišao na zid šutnje, šalje novu poruku.

- A još ne znam ni hoće li biti šta među nama. Ali obećavam neću više slat - piše on.

Nije održao obećanje pa nekoliko dana poslije šalje joj fotografiju polnog organa i piše:

- Eto ga, malo se probudio.

Kako je ranije pomenuti medij objavio, nakon što je poslao fotografiju da mu je automobil na rezervi, tražio je i 20 KM za gorivo.



- Mogla si gdje u Goraždu ostavit cvaju (20 KM) na benzinskoj i reći "doći će jedan ćelavi da naspe - piše Bureković.

Inače, tokom akcije pronađen je i novac, a Brajlović je mjesecima bio pod posebnim istražnim radnjama. Brajlović je uhapšen po nalogu Tužilaštva KS. Akcija je koordinirana uz asistenciju Obavještajno sigurnosne agencije (OSA) BiH.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.