13.5.2022. 11:15
1
Još uvijek se traga za vozačem Porschea koji je udario studenta na Drveniji, nije pronađen na adresi u Zenici
Vozač koji je udario Porscheom studenta iz Zenice na Drveniji u Sarajevu, 27-godišnji Albin Travnjak nije pronađen na adresi stanovanja u Zenici, potvrđeno je iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

- Za njim je raspisana potraga i sve policijske angencije postupaju po tome i vjerujem da će čim bude stavljen pod kontrolu i lišen slobode, svi mediji to znati – kazao je Elvedin Fišek, portparol MUP-a Zeničko- dobojskog Kantona. 

Napomenuo je da istragu vodi MUP Kantona Sarajevo koji je i raspisao potragu. 

Iz Odjela za informisanje MUP-a KS također su nam potvrdili da odbjegli vozač još nije pronađen i uhapšen.

Za Albinom Travnjakom je izdat nalog za hapšenje nakon što je utvrđeno da se nalazio za volanom automobila koji je udario studenta, a zatim se udaljio s lica mjesta. Vozilo je pronađeno napušteno u starom dijelu Sarajevo u ulici Za Beglukom. Očevici kažu da su u vozilu bile dvije osobe.

Povrijeđeni mladić je zadobio teške tjelesne povrede zbog čega je zadržan na daljem liječenju u Kliničkom centru Sarajevo. Nesreća se desila 10. maja ispred Fakulteta političkih nauka, navodi Avaz. 


1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.