13.6.2022. 20:30
0
Drama u Mostaru: Potukle se dvije porodice, korišteni i noževi, uhapšeno šest osoba
Šest osoba uhapšeno je u Mostaru nakon što je više građana prijavilo da je došlo do tučnjave između njih.

Naime, jučer oko 22:20 sati u PS Mostar Centar više građana je prijavilo da je u toku masovna tučnjava u ulici Lj. Brešana.

Na lice mjesta bile su upućene su patrole policije koje su situaciju stavile pod kontrolu, te utvrdile da je došlo do tučnjave između osoba romske narodnosti

U tučnjavi su učestvovali s jedne strane E.Š. (1993), E.Š. (1998) i N.R. (1997), a s druge strane B.S. (1993), A.S. (1981) i Š.S. (1953), svi iz Mostara.

Korišteni su noževi i drugi podesni predmeti.

Svi povrijeđeni zadobili su lakše tjelesne povrede, a oštećeno je više vozila. Sudionici tučnjave su uhapšeni, a predmeti u vezi s krivičnim djelom su uz potvrdu izuzeti.


 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.