21.6.2022. 11:35
0
U požaru u porodičnoj kući kod Ljubuškog poginula jedna osoba
U požaru koji je izbio u porodičnoj kući u mjestu Vašarovići kod Ljubuškog smrtno je stradala osoba 91-godišnja starica.

- Dana 20. juna u 7:55 sati PU Ljubuški je zaprimio prijavu da je izbio požar u porodičnoj kući u mjestu Vašarovići, grad Ljubuški - navodi se u saopćenju Ministarstva unutarnjih poslova Zapadnohercegovačkog kantona.

Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske uprave Ljubuški, koji su na mjestu događaja zatekli službenike Vatrogasnog društva Ljubuški koji su iz iste porodične kuće izvukli beživotno tijelo osobe Z.V (91) te je dežurni liječnik Doma zdravlja Ljubuški konstatirao smrt navedene osobe.

Uviđaj su obavili policijski službenici PU Ljubuški, dežurni tužilac Kantonalnog tužioca ZHK, skupa s Inspektoricom za zaštitu od požara i eksplozija MUP-a ZHK, te vještakom elektro struke.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.