24.6.2022. 13:03
0
Sarajevo - Stariji muškarac i njegov rođak se gađali cigaretama pa zapalili kauč: Brza reakcija vatrogasaca
U ulici Podcarina koja se nalazi u sarajevskoj Općini Stari Grad jutros je izbio požar u prizemlju kuće u kojoj su se, u tom trenutku, nalazili stariji muškarac i njegov rođak.

Sarajevski vatrogasci stigli su na lice mjesta te su brzo lokalizovali požar koji se, na svu sreću, nije proširio na ostatak objekta.

Rođak starijeg muškarca ispričao je policajcima kako je došlo do požara u kući, kazavši im da su se on i stariji muškarac gađali cigaretama uslijed čega se zapalio kauč, piše Avaz.

Njih dvojica su se uspjeli izvući iz kuće, nakon čega je stariji muškarac napustio lice mjesta.

- Ma nije pobjegao, samo je otišao svojim poslom, rekao je policajcima njegov rođak.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.