1.7.2022. 12:16
0
Policija objavila detalje sinoćnje nesreće: Muratčauš završio na Ortopediji, dvoje iz njegovog BMW-a povrijeđeno
MUP Kantona Sarajevo objavio je detalje sinoćnje saobraćajne nesreće u kojoj je teže povrijeđen Velimir Veko Muratčauš s Dobrinje.

Nesreća se desila u 23:30 sati na kolovozu ulice Bulevar Meše Selimovića, u naselju Otoka. 

- Tom prilikom došlo je do sudara putničkog motornog vozila marke Audi A4, reg oznaka A92-T-921, kojim je upravljao vozač A.P., rođen 2000.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen i putničkog motornog vozila marke BMW, reg. oznaka M74-O-071, kojim je upravljao vozač V.M., rođen 1988.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen. Nakon sudara došlo je do skretanja van kolovoza vozila BMW i udara u stub ulične rasvjete. Teške tjelesne povrede zadobio je vozač V.M., a ljekarska pomoć mu je ukazana od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom u UKC u Sarajevu, gdje je na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržan na daljem liječenju. Lakše tjelesne povrede su zadobili putnici iz vozila BMW, E.K., rođen 1993.godine u Sarajevu i A.D., rođena 1996.godine u Sarajevu, gdje su i nastanjeni, koji su nakon ukazane ljekarske pomoći u UKC u Sarajevu, otpušteni na kućno liječenje- saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.  

O nesreći je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci mašinske i saobraćajne struke. Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nesreće.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.