1.7.2022. 14:15
1
Oglasio se Velimir Veko Muratčaus iz bolnice koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći na Otoci
Na Otoci u Sarajevu je sinoć došlo do strašne saobraćajne nesreće u kojoj ima povrijeđenih.Kako nam je potvrđeno iz policije, do nesreće je došlo oko 23:30 sati, a učestvovala su dva automobila. Kako se može vidjeti sa videa, vatrogasci režu automobil kako bi iz njega izvukli povrijeđene.

Na fotografijama se vidi da je jedan od automobila potpuno uništen s prednje strane, a veliki broj građana okupio se odmah da priteknu u pomoć učesnicima i pomognu im izaći iz automobila. Očevici ističu kako je vozač BMW-a zakačio Audi u velikoj brzini i tako udario u banderu, a zatim i trotoar.

Vozač BMW je teže povrijeđen ali je van životne opasnosti. Vlasnik vozila je od ranije poznat policijskim organima po velikom broju prekršaja. Velimir Muratčaus poznatiji kao Veko upravljao je zelenim motornim vozilom marke BMW.

Navedeni vozač oglasio se iz bolničkog kreveta i zahvalio velikom broju prijatelja koji su brinuli za njega:

“Ljudi hvala vam svima ko god je pitao. Dobro sam hvala Bogu. uglavnom ne mogu vam odgovarati na poruke. Sve u svemu hvala vam. Ok sam. Pa dok se malo dozovem pa ću vam se svima posebno javiti", poručio je Velimir iz bolničkog kreveta, piše Crna Hronika.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.