28.7.2022. 21:00
0
Iako je policija privela nekoliko osoba: Ubica starice iz Sarajeva i dalje u bjekstvu
Sarajevska policija i jučer je tragala za ubicom koji je tupim predmetom usmrtio 80-godišnju Fatimu B. u njenom stanu u sarajevskoj Ulici Aleja lipa.

Nesretnu ženu je, kako su mediji prenijeli, pronašao komšija koji je pozvao Hitnu pomoć.

 Kada su ljekari stigli, njoj, nažalost, nije bilo spasa. Prema onome što se moglo čuti na licu mjesta, ubica je u stan starice ušao preko balkona. Iako motivi zločina zvanično nisu saopćeni, najvjerovatnije je u pitanju koristoljublje. 

Mada je prekjučer u prostorije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo privedeno nekoliko osoba, niko od njih nije zadržan. Istragom rukovodi sarajevsko Tužilaštvo koje istražuje kada je tačno starica ubijena, a naložen je i niz vještačenja. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.