15.9.2022. 17:08
0
Nesreća u centru Sarajeva: Teže povrijeđen taksista
U centru Sarajeva, kod Ajfelovog mosta na Skenderiji dogodila se saobraćajna nesreća, zbog koje je, između ostalog, obustavljen i tramvajski saobraćaj.

Kako je Oslobođenju rekao dispečer Tramvajskog saobraćaja GRAS-a, u sudaru su učestvovala dva putnička automobila, od kojih je jedno taksi vozilo.

- Prema informacijama kojima raspolažemo, taksista je teže povrijeđen i vozilom Hitne pomoći je prebačen u bolnicu kako bi mu bila pružena medicinska pomoć, rečeno je u GRAS-u, uz napomenu kako je teško reći kada će proraditi tramvaji, ali da bi zastoj mogao potrajati i sat vremena.

Iz operativnog centra MUP-a KS su samo potvrdili da se nesreća dogodila, rekavši kako je na mjesto događaja upućena policijska ekipa.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.