25.9.2022. 17:00
0
Poznati detalji pucnjave u Kaknju, uhapšene tri osobe
Policija Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK) još uvijek poduzima uviđajne radnje i aktivnosti na rasvjetljavanju sinoćnje pucnjave u Kaknju, kada su četiri osobe povrijeđene.

Kako su naveli iz Operativnog centra MUP-a ZDK, četiri osobe zadobile su povrede, piše Avaz. 

-Povrijeđeni su S.K. (40), S.S. (43), R.E. (23) i S.M. (35), svi iz Kaknja. Nekoliko osoba je uhapšeno, a za nekima se još traga - kažu iz policije.

Podsjećamo, sinoć oko oko 20:20 sati u jednom ugostiteljskom objektu u ulici Alije Izetbegovića prvo je unutar objekta došlo do tučnjave.

U tome je učestvovalo šest osoba, tri sa jedne i tri sa druge strane. Nakon toga, na parking prostoru ispred objekta je došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane N.N. lica i tom prilikom su četiri osobe zadobile povrede.

Povrijeđenim osobama je ukazana pomoć u Domu zdravlja Kakanj, a onda su dvije osobe upućene u Kantonalnu bolnicu Zenica. Tri osobe su uhapšene i zadržane u prostorijama za zadržavanje, navodi Avaz. 


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.