1.11.2022. 8:37
0
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo kod Živinica: 91-godišnju staricu, koju je po svemu sudeći poznavao, brutalno je udarao rukama i nogama
Službenici Uprave policije MUP-a TK priveli su muškarca, čije je mjesto stanovanja u Bihaću, zbog sumnje da je ubio 91-godišnju staricu u mjestu Ciljuge kod Živinica.

Danas će, kako prenose tuzlanski mediji, osumnjičeni biti predat u nadležnost Kantonalnog tužilaštva TK.

Tijelo starice Nezire Jašarević (1931), podsjećamo, pronađeno je u nedjelju u njenoj kući. Istražitelji koji su izašli na uviđaj odmah su posumnjali da se radi o nasilnoj smrti, a obdukcija je to i potvrdila.

- Radi se o nasilnoj smrti. Za sada je poznato da je starici naneseno više povreda u gornjem dijelu tijela, a više informacija ćemo imati nakon što dobijemo pisani nalaz i mišljenja sudskomedicinskog vještaka, potvrdio je portparol Tužilaštva TK-a Admir Arnautović.

Prema nezvaničnim informacijama, vrata staricine kuće, koja je u veoma lošem stanju, nisu bila obijena što je, kako smo već objavili, istražiteljima ukazalo na to da je nesretna žena najvjerovatnije poznavala ubicu te mu je ona otvorila. U kući su bile ispreturane stvari, što govori da je zločinac nešto tražio. Prije nego je usmrtio, ubica je Jašarevićevu udarao rukama i nogama po glavi i tijelu, kazao je izvor iz istrage, prenosi Oslobođenje.

Ubistvo
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.