27.11.2022. 16:50
0
Stravična nesreća u Sanskom Mostu: Autobus udario ženu, preminula na licu mjesta, vozač uhapšen
FOTO: Facebook
U Sanskom Mostu danas se dogodila stravična saobraćajna nesreća, kada je autobus udario žensku osobu koja je na licu mjesta preminula.

- U 11.30, došlo je do kretnje autobusom usljed čega je vozilo udarilo žensku osobu koja je smrtno stradala na licu mjesta. Vozač  je uhapšen, predat tužiocu - potvrdio je za portal "Avaza" Bahrudin Dželalagić, glasnogovornik MUP-a USK. 

- U jednom trenutku začuo se udarac i autobus je iznenada zakočio. Dogodilo se to već kada smo došli i putnici se već spremali za izlazak iz autobusa. Tada smo vidjeli da žena nepomično leži pored desnog točka - rekao je jedan od putnika, prenosi RTV Sana.

Uviđaj je obavljen. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.