28.11.2022. 11:40
0
Gorio Passat na Ilidži: Policija utvrđuje uzrok
Policijska uprava Ilidža jučer je u 04:48 sati, obaviještena da je u ulici Bosanskih gazija, došlo do požara na automobilu VW Passat, vlasništvo K.S. iz Sarajeva. Požar su ugasili pripadnici PVB Kantona Sarajevo.

Tom prilikom nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilu nastupila materijalna šteta. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak PPZ-a. Nastavlja se rad na dokumentovanju navedenog događaja- saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.