4.4.2023. 12:33
0
Letjele flaše po kafani: Masovna tuča u lokalu u Banjoj Luci, povrijeđeni prevezen u UKC RS-a, policija uhapsila pet osoba
Slučaj je kako je saopšteno iz PU Banja Luka prijavljen 3. aprila ove godine, a uhapšeni su M.Z, R.I, L.B, D.T. i S.S.

"Zbog zadobijenih povreda M.Z. je vozilom Službe hitne medicinske pomoći Banjaluka prevezen u Univerzitetski klinički centar RS gdje mu je ukazana medicinska pomoć. Svi akteri događaja su lišeni slobode i sprovedeni u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode", saopštila je PU Banja Luka, prenosi Srpskainfo.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac koji je događaj kvalifikovao kao krivična djela tjelesna povreda i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari te naložio policijskim službenicima da nakon kompletiranja svih činjenica, dostave izvještaj o počinjenim krivičnim djelima u redovnoj proceduri.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.