17.5.2023. 11:01
0
U Bijeljini otkriven pljačkaš vikendice: Policija kod njega pronašla automatsku pušku
FOTO: ilustracija
U pretresu stana muškarca čiji su inicijali B.B. u Bijeljini pronađena je automatska puška sa okvirom i municijom, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

Pretres je izvršen na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini.

Protiv B.B. bit će podnesen izvještaj za krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

U saopštenju se navodi da je policija podnijela izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu o počinjenom krivičnom djelu teška krađa protiv muškarca čiji su inicijali D.J, koji je osumnjičen da je početkom maja opljačkao vikendicu u mjestu Dijelovi.

Kod njega je pronađen dio ukradenih predmeta i vraćen vlasniku.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 sata evidentirano je jedno krivično djelo i pet saobraćajnih nesreća sa manjom materijalnom štetom. 

(Erna H.) 

BIJELJINA
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.