20.5.2023. 15:17
0
Tragedija u Bukovači: 28- godišnjak poginuo na motociklu, porodica i prijatelji se opraštaju
FOTO: crna hronika
U selu Bukovača koje se nalazi između Bosankog Petrovca i Drinića desila se saobraćajna nesreća u kojoj je život tragično izgubio 28- godišnji mladić Duško Trikić koji je upravljao motociklom marke Honda.

Prema policijskom uviđaju nadležnih u Bosanskom Petrovcu uzrok nesreće je neprilagođena brzina, piše Crna-Hronika. 

Nakon potpuno završenog uviđaja bit će poznati i ostali detalji ove tragične nesreće.

Porodica i prijatelji se od Duška opraštaju na društvenim mrežama.

"Od kada znam za sebe bio si dio mog života. Moj vijerni drug, čuvar tajni, par za maturu, saučesnik u dječijim nestašlucima, rame za plakanje, a kasnije kroz život i kolega u poslu.

Naši putevi se nikad nisu razilazili do sad. Uvijek smo znali šta jedno od nas dvoje ima u planu i pomagali se. Iako udaljeni skoro 10,000 kilometara, naše prijateljstvo zbog toga nikad nije ispaštalo. Znali smo da možemo računati jedno na drugo.

Tebe opisujem kao nekog ko je pun zivota i uvijek spreman za akciju, prijatelj kojem nikad ništa nije teško. Sve naše uspomene ostaju urezane duboko u mom srcu.

Velike planove smo imali. Sad sve to ostade u snovima i pitanjima šta bi bilo.

Prije par dana si me zvao da mi kažes da šta planiraš i da upišem datum i dođem. Kako sad da dođem?

Dok sam živa, ti ćes da živis u meni i koristicu svaku situaciju da te spomenem i da se sjetim naših uspomena. Sigurna sam da će to činiti svi iz našeg društva, Dragan, Aco, Petar, Kalcan, Raca, Mićo, Lazo, Jovan J, Dragan R, i Branka.

Naša srca su zauvijek slomljena, i ništa više nije isto.

Tvoju Lenu i tvoje roditelje ćemo čuvati, za to se ne trebaš brinuti.

Zauvijek ćeš biti moj najbolji prijatelj, vidjećemo se opet negdje na nekom boljem mjestu i ostvariti naše planove, a do tad druže moj, počivaj u miru.

Hvala ti na svemu.

Voli te tvoja Jelena"


"Svaku rječ reći je suvišno, kratko je trajalo naše poznanstvo ali mogu sa sigurnošću reći da se takvi rađaju jednom u sto godina!"

"Takav momak dobar, pošten, obazriv prema svima od malenog do starog nije zaslužio ovakav kraj, a valjda Bog uzima sebi one najbolje među nama."

"Žao mi je što nisam dočekao onaj dan kad sam ti rekao da ćemo se skupa napiti iako alkohol ne pijem, zauvijek ćeš ostati u našim srcima, tvojoj majci, ocu i sestri i cijeloj porodici Trikić iskreno saučešće, a tebi prijatelju neka je laka crna zemlja i počivaj u miru!" 



(A.R.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.