21.5.2023. 14:17
0
Detalji pucnjave u Mostaru: Žena i muškarac iz Sarajeva bili pijani, vozili u pogrešnom smjeru
Muškarac i žena koji su jučer u poslijepodnevnim satima uznemirli građane Mostara pucnjavom iz vozila u pokretu, a koji su lišeni slobode, bili su u alkoholiziranom stanju, potvrđeno nam je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako  je rečeno, radi se o A.M.M. (30) iz Sarajeva, koja je upravljala automobilom Renault Clio sive boje, dok je na mjestu suvozača bio S.DŽ. (30), također, iz Sarajeva, a koji je, dok su „ludovali“ vozilom po mostarskim ulicama, pucao iz plinskog pištolja.

U jednom trenutku su se, čak, jednom ulicom u starom dijelu grada kretali u pogrešnom smjeru, a nakon što je više građana alarmiralo policiju, brzom reakcijom pripadnicima Interventne policije zaustavljeni su na izlazu iz Mostara, na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Sutina.

O svemu je odmah obaviještena dežurna kantonalna tužiteljica, a u toku je daljnja istraga protiv njih zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo izazivanje opće opasnosti, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.