22.5.2023. 10:51
0
Muškarac i djevojka uz prijetnju pištoljem ukrali automobil Polo
FOTO: MUP HNK
Muškarac i žena su u nedjelju u 19.55 sati na parkingu TC “Plaza” na Bišću polju kod Mostara fizički napali jednu osobu te joj nasilničkim putem oduzeli vozilo.

Na mjestu događaja patrola mostarske policije zatekla je I. H. (2002.), koji je na sebi imao vidne povrede u predjelu lica i koji je izjavio da je napadnut od T. Z. (1983.) iz Banja Luke. Nasilnik mu je uz prijetnju pištoljem oduzeo vozilo “Polo” i udaljio se u nepoznatom smjeru.

Operativnim radom i pregledom video kamera utvrđeno je da se osoba udaljila u smjeru sjevera te je obaviještena PU Konjic koja je ubrzo zaustavila vozilo i osobe koje su se u njemu nalazile.

Po usmenoj naredbi dežurnog tužitelja T. Z. je lišen slobode kao i N. G. (1993) koja se nalazila u vozilu s prijavljenim. Nad istima će biti izvršena krim obrada, saopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.