26.5.2023. 14:09
0
Detalji i fotografije hapšenja ubice iz Priboja: Iznajmio stan, krio lice
Brzom reakcijom trebinjske policije, u Trebinju uhapšen je osumnjičeni za teško ubistvo u Priboju u Srbiji.

Igora A. (28), inače pripadnika MUP Srbije, uhapsili su pripadnici Policijske uprave Trebinje po potjernici iz Srbije, gdje pesnicama na smrt pretukao Ervina Ć. (35) iz Priboja.

Kako se saznaje, osumnjičeni je iznajmio apartman u centru grada, gdje je i uhapšen.

Osumnjičeni za ubistvo priveden je dok je bio u bjekstvu, a kako se vidi na fotografijama hapšenja koje je dostavio MUP, on je pokušao da izbjegne prepoznavanje i sakrije lice tako što je na glavi nosio crni kačket.

S obzirom na to da se radi o državljaninu Srbije, osumnjičeni će biti predat na dalje postupanje Sudu BiH, koji će donijeti odluku o pritvoru, odnosno o ekstradiciji u Srbiju.

Stravičan zločin šokirao je javnost u Srbiji, piše TrebinjeLive.

“Nakon kraće svađe, Igor je nasrnuo na Ervina i tukao ga sve dok nije pao na pod i ostao nepomično da leži. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, a taj njegov kolega policajac nije stigao da odreaguje. Bukvalno se sve dogodilo dok je on uopšte bio svjestan šta se događa. Kroz cijeli kafić se prolamao vrisak: Ubio ga je, ubio ga je. Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt”, ispričao je ranije očevidac.

Brutalno prebijanje snimile su kamere lokala u kome se dogodio zločin.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.