4.6.2023. 10:20
0
Muškarac (32) zapalio sebe i policajca u Vitezu, nakon ukazane pomoći odmah je uhapšen
FOTO: Screenshot
U mjestu Bila kod Viteza jutros u 4 i 15 sati prilikom intervencije muškarac je zapalio i sebe i policajca.

Muškarac. G. B. (32) se posuo zapaljivom tekućinom na parkingu jednog ugostiteljskog objekta, a kada mu je policajac prišao i pokušao ga spriječiti u toj nakani, kako otkriva portal "Avaza", on je posuo i policajca nakon čega je zapalio, navodi Avaz. 

Obojica su zadobili opekotine.

Ove informacije su potvrđene u MUP- u SBK za Avaz.

- Dana 4. 6. 2023. godine oko 4 sata i 15 minuta prilikom intervencije policijskih službenika na parking prostoru ugostiteljskog objekta u mjestu Bila, općina Vitez, G. B. rođen 1991. godine iz Viteza posuo je zapaljivom tekućinom sebe i jednog policijskog službenika nakon čega je istu zapalio.

Policijski službenik je pokušao da ga spriječi u toj nakani i tako je posut.

Tom prilikom isti su zadobili opekotine te im je ukazana liječnićka pomoć. Odmah su pušteni na kućno liječenje, a G. B. je lišen slobode te se protiv njega poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje - naveo je Hasan Hodžić, glasnogovornik MUP-a Srednjobosanskog kantona. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.