10.6.2023. 9:44
1
Nasmrt izbo nožem rođenog brata?
FOTO: Dnevni Avaz
U sarajevskom naselju Buća Potok jučer se desilo ubistvo kada je muškarac inicijala K.S. rođen 1991. godine na smrt izbo nožem svog mlađeg brata inicijala K.E. rođen 1999. godine, tvrdi portal "Avaza".

Jučer, u 12:30 sati policijski službenici PU Novi Grad uhapsili su počinioca ovog krivičnog djela i on se sumnjiči za ubistvo. Nemili događaj se desio u ulici Safeta Isovića, a o ovom slučaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva KS.

Kako je ranije saopćeno iz MUP-a Kantona Sarajevo, osoba inicijala K.S. je predata u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode Uprave policije MUP-a KS. 

(Erna H.) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.