27.6.2023. 14:17
0
Pucnjava kod Sokoca: Jedan muškarac uhapšen, drugi u bijegu
FOTO: Avaz
Policijskoj stanici Sokolac, 26.06.2023. godine prijavljeno je da je u mjestu Novo Selo, opština Sokolac došlo do fizičkog sukoba između dva lica kao i upotrebe vatrenog oružja, saopćeno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijski službenici izlaskom na licu mjesta utvrdilu su da se radi o licima P.T. i N.V. iz Sokoca, između kojih je došlo do fizičkog sukoba nakon čega je N.V. iz vatrenog oružja ispalio dva hica u vazduh i udaljio u nepoznatom pravcu.

Lice P.T. je lišeno slobode dok su aktivnosti na pronalasku lica N.V. u toku.

O svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnih djela „Ugrožavanje sigurnosti“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.