6.7.2023. 20:45
0
Ko je transrodna Noa Milivojev (18) čije je telo nađeno raskomadano u Beogradu?
FOTO: TikTok
Njena porodica je apel objavila i na društvenim mrežama u nadi da će saznati bilo kakvu informaciju o njoj. Međutim, nakon više od tri sedmice, policija je u stanu u centru Beograda, u Ulici cara Lazara, pronašla dijelove ljudskog tijela, a kako smo nezvanično saznali, riječ je upravo o Noi.

Noa Milivojev je transrodna osoba, a rođena je u Kovilju kraj Novog Sada. Na svom profilu na društvenim mrežama, pretežno na Tiktoku, pratio ju je veći broj ljudi sa kojima je dijelila pojedinosti iz svog života. Međutim, 17. juna je nestala u Beogradu, a njena porodica je prijavila nestanak i objavila apel na društvenim mrežama i u medijima jer duže vrijeme nisu mogli da je dobiju na telefon, prenosi N1.

Tada je saopšteno da se u danu nestanka čula sa majkom i rekla joj da ide kod dečka.

„Ono što znamo je da je policija ispitala tog dečka kod koga je Noa tog dana navodno krenula, ali je on policajcima rekao da je tog dana nije vidio“, rekao je ranije za portal Nova.rs izvor blizak porodici.

Tri sedmice kasnije, policija ju je pronašla mrtva u stanu u Beogradu.

Osumnjičeni za njeno ubistvo je priveden, a prema prvim informacijama, upravo je on pokazao pripadnicima MUP gdje se nalazi njeno tijelo.

Po dolasku na licu mjesta, policajci su zatekli stravičan prizor – dijelovi njenog tijela, prema nezvaničnim informacijama, bili u kesama i kanti.


(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.